Symaskiner

Symaskiner

Bernina & Bernette

En Bernina maskine er en solid symaskine, der er nem at betjene. Dne har flotte sømme og en lang levetid. Hvis du syr ofte er en Bernina symaskine det rigtige valg. Her kan du også købe en Bernina overlocker.

Syr du ikke så tit, ja så kan du måske klare dig med en Bernette. Bernette symaskinen er Berninas "lillesøster". Den har mange flotte sømme og er nem at betjene.

PriserKontakt os for mere info og priser.   Er du interesseret i en bestemt maskine? Ring og hør om vi har den på lager eller om vi kan skaffe den. TLF. 97520407


bernette sew&go 1 er en mekanisk symaskine og startmodellen i sew&go-familien. Med 10 forskellige sømme og en maksimal stingbredde på 5 mm har den fremragende basisfunktioner til en meget favorabel pris. Den er perfekt for begyndere med sit klare design og nemme betjening. Modellen leveres som standard med 4 trykfødder, heriblandt en knaphulsfod og en lynlåsfod.


  • Direkte sømvalg og sømjustering
  • Halvautomatisk trådning
  • Syfodstrykket
  • 2-trins syfodsløft
  • ungt, frisk design
  • -2095.-


  • bernette sew&go 3 er den mellemste af de tre mekaniske modeller. Sømpakken indeholder 19 forskellige sømme, herunder et knaphul med en maksimal stingbredde på 5 mm. De to knapper på maskinens forside og hjulet på toppen kan bruges til at indstille trådspændingen eller stinglængden samt til at vælge sømme. Den manuelle nåletråder og trådskæreren hjælper dig med at sy hurtigt og med overlegen lethed. bernette sew&go 3 leveres som standard med fire trykfødder.

  • 2395,-


Bernette Funlock b44

Bernette Funlock ( med swiss design) har mange praktiske funktioner, som gør det let for dig at komme ind i en verden med overlocksyning.
Bernette Funlock b44 har 15 forskellige typer sømme at vælge imellem.
Finjustering af stingene gøres let ved at dreje på en af de udvendige knapper.
Trådning er understøttet af både farvekodede trådnings føringer.
Undergriberen trådes enkelt med en indbygget trådføre.
Kniven føres nedefra som giver et bedre overblik og mere plads når nålene skal trådes.
Det nye klare LED-lys sikrer god synlighed.
Incl stor affaldsbakke som er nem at tage af og på.

Bemærk at denne nye Bernette Funlocker b44 er også hurtig – den har en kraftig motor og syr op til 1300 sting i minuttet

 • 4495.-