Proteseafdeling

Proteseafdeling

Brystproteser


I brystprotesecenter Skive kan vi være behjælplige med at vejlede, tilpasse og finde den helt rigtige protese til dig. Vi kan tilbyde alle proteser fra Amoena, som er det mest innovative mærke indenfor brystproteser. Har du en protese fra Care eller Anita vil vi også kunne hjælpe dig her.

Brystprotesecenter Skive har kunder fra alle dele af Danmark. Vi sender også gerne til alle dele af landet. Vi har også en web shop hvor vi har et kæmpe udvalg af Protese lingeri og Protesebadetøj bla. fra Amoena og Anita du kan se det her 

https://www.inshop.dk/shop/amoena-173s1.html

Amoena

Ikke alle har de samme behov eller samme størrelse og facon, når det drejer sig om brystproteser. Derfor er det vigtigt at du får den rette vejledning   

Via linket herunder kan du se de mange forskellige muligheder indenfor proteser, som Amoena tilbyder.


Bevilling & Ansøgning


Alle Borgere har frit leverandørvalg af kropsbårne hjælpemidler. Derfor står det dig frit for at vælge den leverandør, der har den største viden og ekspertise samt det bedste og største udvalg både af brystproteser, proteselingeri & protesebadetøj.


Vi hjælper dig gerne, hvis du er i tvivl. Ring 97520407


The Inshop Varehuset Brystprotesecenter Skive  Er den nye leverandør indenfor brystproteser på FYN. Vi har overtaget efter Leda som er lukket ned.

Kontakt os for at få en snak om de nye brystproteser og det nye lingeri.

Vi kommer også gerne til Fyn hvis nogen evt. kan samle en gruppe som gerne vil have demonstreret de nye produkter indenfor brystproteser og lingeri.

Kommunerne vil helst at man selv søger digitalt om en ny brystprotese, men har du problemer så bare ring så skal vi nok hjælpe dig.

Amoena & Anita Lingeri m.m


Amoena producerer, foruden brystproteser, også Amoena  lingeri og Amoena badetøj. Her kan du finde bh'er og badetøj med lommer til brystproteser. Også Anita har en lingeri & badetøjsserie med lommer til protese. Denne kalder de Anita Care. det er vigtigt at have en god og støttende bh- også når man bære brystprotese 

I Skive brystprotesecenter har vi et meget stort udvalg i Amona  Bryst proteser - Amoena lingeri og Amoena

badetøj. Du vil få kvalificeret hjælp fra vel uddannet personale. Vi har altid de seneste nyheder fra Amoena på lager